Aliens Bring Change

Onze spellen

De mooiste Mahjong Solitair in de Microsoft Store. Met grote stenen en twintig puzzles ben je gegarandeerd van uren puzzleplezier!

Meer info over Mahjong Solitair

Het klassieke familiespel "Ik pak mijn koffer en neem mee..." is nu beschikbaar voor Windows 10. Met dit spel train je je geheugen en concentratie met vrolijke beelden.

Meer info over Ik ga op reis

Het klassieke zoekplaatjes-spel is nu beschikbaar voor Windows. Dit spel traint met behulp van vriendelijke plaatjes je zicht en geheugen.

More info about Search Picture

Het klassieke spel Memory kennen we toch allemaal! Breingymnastiek en plezier met verschillende speltypes en met liefde getekende plaatjes. Installeer het spel vandaag en het plezier kan beginnen!

Mehr infos über Memory Classic

Patience is een absolute klassieker! En hier vind je het spel in originele staat! Duik zonder gedoe in de wereld van dit legendarische kaartenspel. Installeer Patience '95 vandaag en de eerste ronde kan direct beginnen!

Mehr infos über Solitär 95

Gebaseerd op de Sokoban traditie: Via de kortste weg de dozen naar hun doel schuiven. In deze windows 10 versie kun je bewijzen dat je een goede dozenschuiver bent! Kun jij de taak aan?

Mehr infos über Boxen Schieben

Wat zeggen mensen over onze spellen?

5 star rating Mooie graphics, coole muziek. Voor mij de beste Mahjong in de Store.

5 star rating Ik vind het geweldig.

5 star rating Heel goed.

5 star rating Goed en mooi.

5 star rating Het helpt me onthouden. Goed spel!

5 star rating Uitstekend!

Over Aliens Bring Change

Aliens Bring Change is een onafhankelijke game studio in Berlin, Duitsland. Wij maken spellen die leuk zijn om te spelen en ook een uitdaging zijn voor ons brein.

Wij houden van puzzles en stoppen deze graag in onze spellen. Er zijn geen timers in onze spellen zodat je in je eigen tempo kan spelen. Veel plezier!